Ik ben Miek Saaltink, grafisch ontwerper. Ik ben opgegroeid op het platteland waar mijn liefde voor natuur en landschap is ontstaan. De rust en de ruimte van de landelijke omgeving trekken me nog steeds aan en de natuur inspireert me, al woon ik nu al vele jaren met plezier in de stad!
Visueel aantrekkelijk en effectief communiceren over zinvolle onderwerpen, dat is wat ik graag doe.
Zinvolle onderwerpen // Dat zijn voor mij thema’s waarmee ik me kan verbinden waarbij ik me maatschappelijk betrokken voel: klimaat en duurzaamheid, ecologie, natuur, kunst en cultuur, onderwijs, geschiedenis, zorg en wetenschap. 
Visueel  aantrekkelijk en effectief communiceren // Een grafisch ontwerp moet duidelijk en aantrekkelijk zijn. Soms vrolijk, verrassend en kleurrijk en soms sober, eenvoudig en rustig. Ik onderzoek en experimenteer met vorm, beeld, kleur en typografie. Het is bijzonder én leuk om over zoveel soorten informatie na te mogen denken en daarvan een vertaling te maken naar een aansprekende en toegankelijke vorm. Echt effectief wordt een ontwerp als het samenvalt met het doel en geschikt is voor de doelgroep die je probeert te bereiken. 
Samenwerken // In de samenwerking met opdrachtgevers is een open sfeer belangrijk, een sfeer waarbinnen ideeën kunnen groeien. Samen komen tot goede ontwerpen die echt werken, is een mooi en inspirerend proces. Wil je eens van gedachten wisselen over een project? Stuur me hieronder een berichtje. Graag tot ziens!
Verstuur
Bedankt voor je bericht.
Back to Top